- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Videoer om sundhed og bæredygtighed

Med akademiske og kreative kompetencer gør vi komplicerede budskaber lette at forstå.

kom igang

Projekter

Undgå skuffen

Vi oplever, at selv de mest relevante videnskabelige projekter om sundhed og bæredygtighed risikerer at ende i en skuffe, hvis de ikke kommunikeres i øjenhøjde. Derfor laver vi videoer. Det handler om at formidle budskaber, implementere projekter og rekruttere informanter. 

Vores historie
cancer_white

Madeclear har leveret et rigtig fint produkt i form af 8 videoer. De har formået at sætte sig grundigt ind i et fagområde de ikke kendte, og de har fået budskaber herfra formuleret på fineste vis. De har venligt og tålmodigt imødekommet ændringer og lyttet til rettelser undervejs i processen. De bedste anbefalinger herfra. Region Syddanmark.

Madeclear er effektive og særlig gode til at kombinere deres filmiske og akademiske kompetencer til at kommunikere tung forskning og viden. Deres kompetencer og erfaringer gør at de er hurtige til at fange og omsætte faglig viden/budskaber på en let måde, samtidig med at de er gode sparringspartnere, der kommer med gode input og forslag.

Stine Staal Steffensen
Stine Staal Steffensen, Projektleder - Psykiatrifonden

Både den vigtige dybe mening og det lidt mere overfladiske feel good mood, har I fanget til UG+. Flot og ekstremt professionelt arbejde. Vi skal bruge flere videoer, og på grund af det I allerede har leveret, så ved vi hvem vi skal bruge. Tak fra NCLF til jer alle.

Se videoen her.

Vores impact

Projekter ud over rampen

Formidling er afgørende, når forskning og akademiske projekter skal skabe værdi for samfundet. Vi hjælper derfor med at forklare essensen med animationer og gør emnet nærværende med personlige fortællinger.

Undervisning, der hænger ved

Videoer kan løfte kvaliteten af online undervisning. Animationer kan give form til komplekse koncepter, og levende billeder kan tage publikum med til steder og situationer, de ellers ikke ville opleve. Informationer, vi får fra videoer, har det også med at sætte sig bedre fast, fordi flere af vores sanser bliver stimuleret.

Rekruttering af informanter

Lige så vigtigt det er at rekruttere informanter til forskningsprojekter, lige så svært kan det være. Derfor laver vi rekrutteringsvideoer, som gør det lettere at rekruttere. Ved gøre projektet mere gennemsigtigt og troværdigt kan vi hjælpe med at få deltagerprocenten op.

Hvordan vi arbejder

microscope

I dybden

Med forskningserfaring på sundheds- og klimaområdet studerer vi nøje det indhold, vi kommunikerer.

camera

Med video

Med ti års professionel produktionserfaring leverer vi animationsvideoer, interviews og dokumentariske fortællinger.

globe

I øjenhøjde

Politikere, fagfolk eller offentligheden. Vi tilrettelægger vores videoer, så de rammer målgruppen i øjenhøjde.

Vores team

Image thumbnail

Silas Addington

- Filmskaber, medstifter og kandidat i folkesundhedsvidenskab
Image thumbnail

Anders Devantier

- Filmskaber, medstifter og bæredygtig designingeniør
Image thumbnail

Aske Westh

- Art Director, Co-founder og Motion Designer
Image thumbnail

Jakub Svehla

- Motion Designer

Fortæl os om dit projekt