- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Videoer for bedre sundhed og miljø

Vi hjælper forskere med at få større positiv impact. Vi er akademikere, vi er designere, og vi har et klart mål — at bygge bro mellem forskning og praksis.

SE PROJEKTER

Din forskning made clear

Vi samarbejder med forskere, projektledere og eksperter om at formidle deres budskaber med klare, inspirerende videoer. Har du noget på hjerte? Vi kan hjælpe.

KONTAKT OS

Hvad kan vi gøre for dig?

Få folk ombord

Rekruter informater, tiltræk samarbejdspartnere og involver stakeholders med explainer videoer.

Undervis

Løft vidensnivauet i befolkningen, og uddan fagpersoner med videokurser og online tutorials.

Opnå politisk indflydelse

Overbevis beslutningstagere og start en offentlig samtale med strategisk videokommunikation og engagerende indhold på sociale medier.

Vi tænker FNs Sustainable Development Goals ind i alt vi gør. Fra strategisk udvikling af Madeclear til frokostordningen.

LÆS MERE

Hvordan arbejder vi

Strategi & Rådgivning

Vi hjælper dig med at lave en visuel formidlingsstrategi, vinkle dit budskab og vælge det mest inspirerende videoformat til dit publikum.

Manuskript & Storytelling

Med vores akademiske indsigter og kommunikative erfaringer transformerer vi artikler og projektbeskrivelser til visuelle historier.

Animation & Live-action

Vi er en komplet videoservice. Med mere end ti års erfaring kan vi tage produktionen fra A til Z med optagelser, design, animation, redigering og speak.

Jytte Isaksen

Madeclear har leveret et rigtig fint produkt i form af 8 videoer. De har formået at sætte sig grundigt ind i et fagområde de ikke kendte, og de har fået budskaber herfra formuleret på fineste vis. De har venligt og tålmodigt imødekommet ændringer og lyttet til rettelser undervejs i processen. De bedste anbefalinger herfra. Region Syddanmark.

Stine Staal Steffensen

Madeclear er effektive og særlig gode til at kombinere deres filmiske og akademiske kompetencer til at kommunikere tung forskning og viden. Deres kompetencer og erfaringer gør at de er hurtige til at fange og omsætte faglig viden/budskaber på en let måde, samtidig med at de er gode sparringspartnere, der kommer med gode input og forslag.

Jesper Zeihlund

Både den vigtige dybe mening og det lidt mere overfladiske feel good mood, har I fanget til UG+. Flot og ekstremt professionelt arbejde. Vi skal bruge flere videoer, og på grund af det I allerede har leveret, så ved vi hvem vi skal bruge. Tak fra NCLF til jer alle.

Se videoen her

Workshop: Vi hjælper forskere med deres præsentationer

Måden du formidler din forskning på, kan være lige så vigtig som forskningen selv.
Book os til en workshop.

LÆS MERE