- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Videoer for bedre sundhed og miljø

Vi hjælper forskere med at få større positiv impact. Vi er akademikere, vi er designere, og vi har et klart mål — at bygge bro mellem forskning og praksis.

SE PROJEKTER

Din forskning
made clear

Vi samarbejder med forskere, projektledere og eksperter om at formidle deres budskaber med klare, inspirerende videoer. Har du noget på hjerte? Vi kan hjælpe.

Hvad kan vi gøre for dig?

Få folk ombord

Rekruter informater, tiltræk samarbejdspartnere og involver stakeholders med explainer videoer.

Undervis

Løft vidensnivauet i befolkningen, og uddan fagpersoner med videokurser og online tutorials.

Opnå politisk indflydelse

Overbevis beslutningstagere og start en offentlig samtale med strategisk videokommunikation og engagerende indhold på sociale medier.

Hvordan arbejder vi

Strategi & Rådgivning

Vi hjælper dig med at lave en visuel formidlingsstrategi, vinkle dit budskab og vælge det mest inspirerende videoformat til dit publikum.

Manuskript & Storytelling

Med vores akademiske indsigter og kommunikative erfaringer transformerer vi artikler og projektbeskrivelser til visuelle historier.

Animation & Live-action

Vi er en komplet videoservice. Med mere end ti års erfaring kan vi tage produktionen fra A til Z med optagelser, design, animation, redigering og speak.

Workshop til den overbevisende forskningspræsentation

Den måde, du præsenterer din forskning på, er lige så vigtig som selve forskningen.

læs mere
Jytte Isaksen

Madeclear har leveret et rigtig fint produkt i form af 8 videoer. De har formået at sætte sig grundigt ind i et fagområde de ikke kendte, og de har fået budskaber herfra formuleret på fineste vis. De har venligt og tålmodigt imødekommet ændringer og lyttet til rettelser undervejs i processen. De bedste anbefalinger herfra. Region Syddanmark.

Vibeke Jenny Koushede

Jeg har samarbejdet med Madeclear af et par omgange, hver gang med et rigtig godt resultat. De er dygtige til at gøre komplekst stof let forståeligt, de arbejder hurtigt, struktureret og effektivt, og sidst, men ikke mindst, er de behagelige at arbejde sammen med. Varmeste anbefalinger herfra.

Sarah Vadgaard

Det er en fornøjelse at samarbejde med Madeclear – både personligt og fagligt. De formår at omsætte kompleks og tung viden til spændende formidling, der er skåret ind til benet. Og i processen er de effektive, imødekommende, skarpe og ikke bange for at stille kritiske spørgsmål med modtageren for øje – alt sammen for at skabe det bedste resultat.

Logo -03
Logo -05
Logo -04
Logo -02
Logo -01
Logo -06