– A unique skill set.
We are trained as academic researchers in Public Health Science and Anthropology, and as 3D artists and documentary filmmakers. We have worked eight years in professional film production, animation, and visual communication.

Vi nytænker måden forskning formidles

Ved at fortælle inspirerende historier med levende billeder og animationer, vil vi sikre, at forskningen når dem, der skal bruge den. Vi hjælper forskere, organisationer og virksomheder med at formidle budskaber inden for sundhed og klima.

kom igang
who_white
the_george_institute_white
cancer_white
koebenhavnsuniversitet_white
aarhusuniversitethospital_white
region-H-white

Madeclear har leveret et rigtig fint produkt i form af 8 små videoer. De har formået at sætte sig grundigt ind i et fagområde, de ikke kendte, og de har fået budskaber herfra formuleret på fineste vis. De har venligt og tålmodigt imødekommet ændringer og lyttet til rettelser undervejs i processen. De bedste anbefalinger herfra Region Syddanmark.

Madeclear er effektive og særlig gode til at kombinere deres filmiske og akademiske kompetencer til kommunikere tung forskning og viden. Deres kompetencer og erfaringer gør, at de er hurtige til at fange og omsætte faglig viden/budskaber på en let måde, samtidig med at de er gode sparringspartnere, der kommer med gode input og forslag.

Projektleder - Psykiatrifonden
Stine Staal Steffensen, Projektleder - Psykiatrifonden

Både den vigtige dybe mening og det lidt mere overfladiske feel good mood, har I fanget til UG+. Flot og ekstremt professionelt arbejde. Vi skal bruge flere film, og på grund af det I allerede har leveret, så ved vi, hvem vi skal bruge. Tak fra NCLF til jer alle.
Se video her.

Ud over rampen

Selv de mest relevante videnskabelige projekter om sundhed og bæredygtighed risikerer at ende i en skuffe, hvis ikke de kommunikeres i øjenhøjde. Med en baggrund i forskning og videoproduktion går vi derfor i dybden og formidler essensen af projekterne med kreative videoer. Vi gør livet lettere for den kommunikationsansvarlige og sikrer at projekterne kommer ud over stepperne.

Vores historie
video i øjenhøjde

Projekter

  • all
  • animation
  • dokumentar
  • explainer
  • interview

Hvordan vi arbejder

microscope

Vi går i dybden med indholdet…

Med forskningserfaring på sundhed og klima området studerer vi nøje, det indhold vi kommunikerer

camera

…og skaber effektive og inspirerende videoer…

Med ti års professionel produktionserfaring leverer vi animationsvideoer, interviews, og dokumentariske fortællinger

globe

…målrettet dit publikum

Politikere, fagfolk eller offentligheden. Vi tilrettelægger vores videoer, så de er i øjenhøjde med målgruppen

Vores team

Silas Addington

- Filmmaker, Co-founder and MSc in Public Health

Anders Devantier

- Filmmaker, Co-founder and Sustainable Designer

Aske Westh

- Art Director, Co-founder og Motion Designer

Fortæl os om dit projekt