- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Hvem er vi

Vi er et dansk firma med en klar mission - Vi hjælper forskere med at få større impact.

Da vi startede i 2017, spurgte vi os selv - Hvordan bidrager vi bedst til FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling? Svaret var Madeclear.

For det er ikke nok, at vi finder løsningerne på de globale udfordringer. Løsningerne skal også kommunikeres i øjenhøjde til dem, der skal bruge dem. Denne bro mellem forskning og praksis hjælper vi med at bygge. Det gør vi med inspirerende videoer.

Vi er tre stiftere. Aske er motion designer. Anders er ingeniør, og Silas er folkesundhedsvidenskaber. I 2021 havde vi fornøjelsen af at få Jakub med på holdet. Han er også motion designer. 

Vi samarbejder med universiteter, NGO’er og offentlige institutioner fra vores kontor i hjertet af København.

"Det er ikke bare en video.
Det er en video, der faktisk gør en forskel"

Xenia Duffy, CEO, Zeal

Silas

Anders

Aske

Harley

Bæredygtig tilgang

Vi arbejder for at minimere vores CO2 aftryk. Med inspiration fra FN’s 17 verdensmål har vi lavet en intern bæredygtighedsstrategi. Vi har taget stilling til alle verdensmålene og udviklet Madeclear på det grundlag. Det gælder fx vores valg af samarbejdspartnere, hvilke transportmidler vi bruger, og hvad der bliver serveret til frokost. Vi håber, at vores grønne tilgang til at drive virksomhed er inspirerende for vores kunder og samarbejdspartnere.

Du finder vores strategi herunder.

Madeclears grønne strategi

LÆS PDF