- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Hvem er vi

Vi er et dansk firma med en klar mission - Vi hjælper forskere med at få større impact.

Da vi startede i 2017, spurgte vi os selv - Hvordan bidrager vi bedst til FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling? Svaret var Madeclear.

For det er ikke nok, at vi finder løsningerne på de globale udfordringer. Løsningerne skal også kommunikeres i øjenhøjde til dem, der skal bruge dem. Denne bro mellem forskning og praksis hjælper vi med at bygge. Det gør vi med inspirerende videoer.

Madeclear har til formål at bygge bro over denne kløft. Ved at hjælpe universiteter, ngo'er og enkeltstående store hjerner forsøger vi at bringe videnskab og en bæredygtig fremtid tættere på hinanden. 

Vi samarbejder med universiteter, NGO’er og offentlige institutioner fra vores kontor i hjertet af København.

Faglig formidling

"Det er ikke bare en video. Det er en video, der rent faktisk gør en forskel."

Xenia Duffy, CEO, Zeal

Silas

Anders

Aske

Harley

Bæredygtig tilgang

Vi arbejder for at minimere vores CO2 aftryk. Med inspiration fra FN’s 17 verdensmål har vi lavet en intern bæredygtighedsstrategi. Vi har taget stilling til alle verdensmålene og udviklet Madeclear på det grundlag. Det gælder fx vores valg af samarbejdspartnere, hvilke transportmidler vi bruger, og hvad der bliver serveret til frokost. Vi håber, at vores grønne tilgang til at drive virksomhed er inspirerende for vores kunder og samarbejdspartnere.

Du finder vores strategi herunder.

Madeclear’s Green Strategy

Vi tænker FNs Sustainable Development Goals ind i alt vi gør. Fra strategisk udvikling af Madeclear til frokostordningen.

LÆS PDF