- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Steno Diabetes Center Copenhagen

Forstå diabetes

Når man får diabetes, har man typisk mange spørgsmål. Hvad sker der med min krop? Hvad skal jeg nu spise og drikke? Hvordan påvirker det mig på sigt? Derfor samler og formidler Videncenter for Diabetes den nyeste viden om diabetes. De kontaktede os for at få produceret en serie af explainere til patienter, pårørende og fagpersoner. Videoerne er blevet så populære, at de nu er blevet oversat til fem sprog, så de også kan komme minoritetsgrupper i Danmark til gavn.

Vi satte os grundigt ind i det faglige stof og arbejdede med eksemplificeringer for at gøre de biologiske mekanismer lettere at forstå. Vi forklarer bl.a. insulin som en nøgle til at lukke blodsukker ind i cellerne, så de kan få energi.

“At the Videncenter for Diabetes, we have been pleased with the collaboration with Madeclear. They have delivered eight explainer videos for our website videncenterfordiabetes.dk. Madeclear’s professional insight into the subject has saved us a lot of time and made the process smooth. We have been very satisfied with the final product and, in addition to being displayed on our website, healthcare professionals and practitioners use the videos to advise patients and citizens.”

—Tue Helms Andersen, Special Consultant, SDCC

  • Research og manuskript: Silas Addington
  • Storyboard: Aske Westh & Silas Addington
  • Illustration og animation: Aske Westh
  • Lyddesign: Steffen Addington
  • Speaker: Andrea Vagn Jørgensen