- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Klimaforandringer
Beskrivelse

Med dette projekt introducerer vi 7.-9. klasser for et undervisningsforløb om klimaforandringer. For at fange deres opmærksomhed har vi valgt at lave en animationsvideo med historiefortælling og forklarende grafik. Videoen giver et overblik over, hvorfor vi har en udfordring med klimaet, og hvordan vi kan løse det. Undervisningsforløbet er tilrettelagt af Cirkus Naturligvis under SCIENCE Skoletjeneste på Københavns Universitet og finansieret af Novo Nordisk Fonden.

Målgruppe

7.-9. klasser i Danmark.

Effekt

Videoen er blevet godt modtaget af både elever og undervisere på folkeskolerne rundt om i landet. Derudover har den et liv på Københavns Universitets videoportal: www.klimaforandringer.science.ku.dk


“Vi samarbejdede i 2020/21 med Madeclear om en animeret introfilm til et undervisningsmateriale om klimaforandringer. Det er til dato den bedste af de tre gode film, vi har lavet sammen. Den rammer virkeligt fint, med både indhold og stemning. De bedste anbefalinger herfra.” – Torben Roug, leder af SCIENCE Skoletjeneste og Cirkus Naturligvis, Københavns Universitet.

  • Script & voice-over: Jesper Bang Vinther
  • Storyboard, design & animation: Aske Westh
  • Sound: Steffen Addington