- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

En god start

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet ønsker at gøre de ældste elever i folkeskolen mere engagerede i naturvidenskab. De laver derfor særlige undervisningsforløb på folkeskoler i hele landet under overskrifter som "Mæt i planter”, “Klimaforandringer” og “Vores unikke grundvand”. De kontaktede os for at få hjælp til at gøre eleverne engagerede fra dag 1 i undervisningsforløbet. Med humor, musik og storytelling har vi produceret explainervideoer, der er blevet vist i hele landet.

"Det har været en god og effektiv proces, og vi er rigtig glade for det færdige produkt. Både forskerne på grundvandsområdet og vi selv er ret begejstrede for resultatet. En klar anbefaling herfra SCIENCE Kommunikation på Københavns Universitet."

Torben Roug – Leder af SCIENCE Skoletjeneste og Cirkus Naturligvis – Københavns Universitet

  • Script & voice-over: Jesper Bang Vinther
  • Storyboard, design & animation: Aske Westh
  • Sound: Steffen Addington