- Et unikt kompetencesæt.
Vi er uddannet som akademiske forskere inden for folkesundhedsvidenskab, bæredygtig design og antropologi og som 3D-kunstnere og dokumentarfilmskabere. Vi har tolv års erfaring inden for professionel videoproduktion, animation og visuel kommunikation.

Statens Institut for Folkesundhed

Det ærlige svar

Skolebørnsundersøgelsen er et internationalt forskningsprojekt under WHO, hvor børns livsstil og sundhedsadfærd undersøges. I Danmark varetages opgaven af Statens Institut for Folkesundhed. De kontaktede os for at få hjælp til at rekruttere flere skoler og få børnene til at svare på de personlige spørgsmål. Vi producerede derfor tre videoer målrettet henholdsvis rektorerne, forældrene og børnene.

Med en safari-analogi viser vi værdien af undersøgelsen. Vi pakker på den måde det voksne indhold ind i et lettilgængeligt format.

"Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Madeclear, der har udarbejdet tre informative og grafisk flotte videoer for os. Madeclear arbejder visuelt super kreativt og er gode til at finde måder, hvorpå tungere viden formidles let og visuelt. De er rare og professionelle at samarbejde med og har tålmodigt lyttet til og imødekommet vores ønsker til ændringer undervejs. Skal vi have produceret flere videoer i fremtiden, ved vi godt, hvem der skal hjælpe os igen. Varm anbefaling herfra."

—Katrine Rich Madsen, PhD, Forskningsleder for børn og unges sundhed, Statens Institut for Folkesundhed

  • Script: Silas Addington, Jakub Svehla, Aske Westh & Anders Devantier
  • Design & animation: Jakub Svehla
  • Voice-over: Silas Addington